Hiihtokokki opiskelee – Osa II

Hiihtokokin kokinopinnot etenevät.

Tilaus- ja juhlaruokien valmistuskurssi on edennyt päätösvaiheeseen. Jäljellä on enää näyttö opittujen taitojen hallinnasta. Korona on sotkenut sen toteutusta. Näyttötilaisuudessa toteutetaan asiakkaille juhlapäivällinen. Sen suunnittelu on tehty ja dokumentoitu. Toivottavasti tilaisuus sen toteuttamiseen tulee pian mahdolliseksi.

Hiihtokokki on aloittanut Annosruokien valmistuskurssin. Sen opinnot toteutettiin tammikuussa osin etänä ja osin lähiopetuksena koululla. Lähiopetus oli mahdollista koulun erittäin tarkoin määritellyn hybridimallin mukaisesti.

Nyt on menossa kurssin käytännön harjoittelujakso. Hiihtokokin harjoittelupaikka on Vihiluodon Kalan ravintola. Vihiluodon Kala sijaitsee Tyrnävällä, moottoritien varressa, Oulun eteläpuolella (liittymä 3).

Hiihtokokki kutsuu kaikki blogin lukijat syömään loistavia kalaruokia. Ilmoittamalla kassalla kampanjakoodin “hiihtokokki”, saa 10% alennuksen. Ryhmien kannattaa soittaa ja pyytää tarjous numerosta +358 45 8797569. Tarjous on voimassa kokin harjoitteluajan 30.4.2021 asti.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.vihiluodonkala.fi

Vihiluodon Kala