Leiri päättyy. Lauantai on leirin viimeinen päivä.
Kävimme eilen paikallisessa kauppahallissa. Kuten alla olevista kuvista näkyy, niin meren elävien valikoima oli todella monipuolinen. Kaikki oli paikallista ja tuoretta.
Päivällisen alkupalaksi valitsimme kalahallista kalaksi Pargon. Sen kanssa nautimme rapusalaattia.
Pääruoan lisukkeena oli uunissa valmistetut purjolohkoperunat juustokuorrutuksella.
Pääruoka oli naudan T-luu pihvi. Pihvit grillattiin, valeltiin mausteöljyllä ja laitettiin uuniin. Valmistimme kaksi pihviä. Yhden molemmille. Molemman pihvin paino oli 750g. Kokilla jäi osa syömättä.
Päivän teemana oli käyttää kaikki ruoka, mitä kaapista löytyy. Onnistuimme siinä aika hyvin.