Leiri päättyy. Lauantai on leirin viimeinen päivä.
Kävimme eilen paikallisessa kauppahallissa. Kuten alla olevista kuvista näkyy, niin meren elävien valikoima oli todella monipuolinen. Kaikki oli paikallista ja tuoretta.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/1DD3836E-FED9-490A-801F-97C9AC998D44_1_105_c-edited.jpeg)
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/70067316-3331-4349-907A-D1465243F7F4_1_105_c.jpeg)
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/546D44B1-2B90-41FE-B3CD-4AA292F0D733_1_105_c.jpeg)
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/6F98FA57-AA3F-4293-A731-BE70433A0835_1_105_c.jpeg)
Päivällisen alkupalaksi valitsimme kalahallista kalaksi Pargon. Sen kanssa nautimme rapusalaattia.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/image-3.png)
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/image-4-edited.png)
Pääruoan lisukkeena oli uunissa valmistetut purjolohkoperunat juustokuorrutuksella.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/1958DD82-7ACE-46C6-A32B-552DED9399E8_1_105_c.jpeg)
Pääruoka oli naudan T-luu pihvi. Pihvit grillattiin, valeltiin mausteöljyllä ja laitettiin uuniin. Valmistimme kaksi pihviä. Yhden molemmille. Molemman pihvin paino oli 750g. Kokilla jäi osa syömättä.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/image-5.png)
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/image-2.png)
Päivän teemana oli käyttää kaikki ruoka, mitä kaapista löytyy. Onnistuimme siinä aika hyvin.