Perjantai oli mielenkiintoinen päivä. Illalla osallistuimme Rotisseurs´ juhlaillalliselle.
Ensimmäiseksi pöytään tuotiin couvert; lajitelma leipiä ja maustettuja levitteitä. Varsinaisia alkupaloja oli neljä. Aluksi nautimme mustekalaa ja pähkinärouhetta sekä hedelmäisen tötterön.
Sitten söimme ilmakuivattua tonnikalaa sekä kahta eri maustetahnaa.
Alkupalalajitelman lopuksi saimme vielä pirteää tahnaa maustevaahdolla.
Toinen ruokalaji oli Seepia mustekalaa, bataattia ja mustekalan musteesta tehtyä kastiketta.
Sitten saimme kastanja-, sienikeittoa täydennettynä kananmunan keltuaisella.
Neljäs ruokalaji oli turskaa Carabineiron mukaisesti. Se on portugalilaisten jouluruoka. Siinä on kuivattua turskaa, rapua, mustekalaa ja ruusukaalia.
Toinen pääruokalaji oli lajitelma eri tavalla valmistettua hanhea, kurpitsaa ja parfait pateeta.
Jälkiruoaksi saimme nauttia omenalla päällystettyjä köyhiä ritareita, appelsiinivaahtoa ja mantelia.
Kahvin kanssa nautimme pehmeää talon suklaata ja kermavaahtoa.
Kokemuksena ja makuelämyksenä juhlaillallinen oli unohtumaton. Söimme lähes kolme tuntia todella herkullisia ja näyttäviä alá carte ruokia.
Jokaiselle ruokalajille oli valittu oma, paikallinen Algarven alueen viini.