Hiihtokokin korkean paikan leiri – Päivä VII

Tänään oli vuorossa yksi kokin eniten odottama päivällinen.

Alkukeitto valmistettiin eilisestä salaatista. Se soseutettiin ja täydennettiin juustolla, ruokakermalla ja yrttimausteilla.

Pääruoan lisukkeena oli timjamiporkkanoita.

Kesäkurpitsat maustettuna italialaisella yrttisekoituksella.

Parsatangot paistettiin pannussa mausteena pelkkä suola..

Pääruoka oli jättikatkaravut. Ne otettiin hyvissä ajoin päivällä pakasteesta ja laitettiin 10% suolaveteen. Ravut paistettiin pannulla punaiseksi, halkaistiin, maustettiin hienosti valkopippurilla ja laitettiin uunigrilliin 10 minuutiksi.

Aterialla mikään maku ei peittänyt toistaan. Kaikki maut erottuivat ja täydensivät kokonaisuutta.

Huomenna menemme Algarven Rotisseurs´ illalliselle. Ennakko-odotukset ovat korkealla.