Tänään oli vuorossa yksi kokin eniten odottama päivällinen.
Alkukeitto valmistettiin eilisestä salaatista. Se soseutettiin ja täydennettiin juustolla, ruokakermalla ja yrttimausteilla.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/E2C23FEE-1E0F-4E39-8980-945365A54B41_1_105_c.jpeg)
Pääruoan lisukkeena oli timjamiporkkanoita.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/67CCA3C9-F164-4BAB-B558-5F1865CD023A_1_105_c.jpeg)
Kesäkurpitsat maustettuna italialaisella yrttisekoituksella.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/1A045876-5058-4B0C-8419-7B417BA5C850_1_105_c.jpeg)
Parsatangot paistettiin pannussa mausteena pelkkä suola..
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/28BD8C66-EA87-45D3-84DB-F59EB31B0AB8_1_105_c.jpeg)
Pääruoka oli jättikatkaravut. Ne otettiin hyvissä ajoin päivällä pakasteesta ja laitettiin 10% suolaveteen. Ravut paistettiin pannulla punaiseksi, halkaistiin, maustettiin hienosti valkopippurilla ja laitettiin uunigrilliin 10 minuutiksi.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/D7C81F31-C52B-4251-9BD5-51E22D7DED8A_1_105_c-1.jpeg)
Aterialla mikään maku ei peittänyt toistaan. Kaikki maut erottuivat ja täydensivät kokonaisuutta.
Huomenna menemme Algarven Rotisseurs´ illalliselle. Ennakko-odotukset ovat korkealla.