Hiihtokokin korkean paikan leiri – Päivä VI

Tänään oli selkeä välipäivä. Nälissään ei pitänyt olla. Verrattuna muiden päivien ateriohin ruoat olivat vaatimattomampia.

Kokin napsupalat kasvoi oikeaksi lounaaksi. Agnus-vasikan jauhelihasta tehtiin Bolognese-kastike, joka nautittiin al-dente spagetin kera.

Illalla paistettiin porsaan Segretoksia. Lisukkeeksi elvytettiin aikaisempina päivinä tehtyjä ruokia. Perunamuusiin lisättiin pannulla sipulia, maitoa ja hiukan suolaa. Kukkakaali käytettiin mikrossa ja päälle laitettiin parmesaanijuustoa.

Päivän piti olla kalapäivä, mutta siitä muodostui todellinen lihapäivä. Kauppareissulla emme löytäneet riittävän tuoretta, paikallista kalaa.

Huomenna valmistamme jättikokoisia tiikerirapuja.