Tänään kokin napsupalat tehtiiin ja nautittiin helteisellä terassilla. Ensin kanan paistikkaat ja nuijakoivet olivat 20 minuuttia hiiligrillissä. Sen jälkeen ne valeltiin mausteöljyllä ja loppukypsennettiin uunissa 10 minuuttia.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/AD37C4CB-080E-4102-8EEC-CF4ED8A2E018_1_105_c-1-edited.jpeg)
Napsupala-annokseen kuului myös grillattua ananasta ja oliiveja.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/DE39D944-C6E0-445A-B8CE-82F9AB627FED_1_105_c-edited.jpeg)
Illallisen pääruoka-aineena oli vaalean Angus-vasikan paistista karkeaksi jauhettua jauhelihaa. Sitä on harvoin tarjolla Suomessa. Teimme lihapullia, jotka paistettiin uunissa.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/71C226CD-8F41-49F2-98E0-B236F2228622_1_105_c-1.jpeg)
Lisukkeena oli suomalaiskansallista pottuvoita, kukkakaalin keitinveteen tehtyä ruskeaa kastiketta herkkusienillä ja välimeren salaattia.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/F26A34C5-F5A2-4E7B-8314-6B29722BC253_1_105_c-2.jpeg)
Huomenna on kalapäivä. Kalalaji selviää, kun käymme aamulla ostoksilla ja näemme mitä on tarjolla.