Tänään oli vuorossa kotikokkausta.
Päivällä teimme kokin napsupalan. Possun sisäfilettä, voissa paistettua parsaa, tomaattia ja patonkia. Yksinkertaista ja hyvää.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/A414A461-F2CE-4DC8-8C99-73304364E72F_1_105_c-edited.jpeg)
Päivällisellä nautimme äyriäisiä. Katkaravut laitettiin hyvissä ajoin suolaveteen muutamaksi tunniksi.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/CD5F4B8E-B2F7-4B15-B48B-87F9E6DACE2C_1_105_c.jpeg)
Ravut paistettiin valkosipuliöljyssä. Lopuksi lisättiin valkoviini ja persilja.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/12/5ADD331B-D722-4E79-8E20-F6C56DF402BF_1_105_c.jpeg)
Ravut syötiin patongin kanssa. Ne kastettiin valkoviiniliemessä . Ruoka valmistui nopeasti. Sen syöminen oli paljon hitaampaa. Rapujen kuoriminen on oma rituaali ja vaatii paljon käsipyyhkeitä.