Leirillä päivät eivät ole toistensa kopioita. Tänään on ollut mukavasti kiirettä.
Leipomista on riittänyt. Aamulla Hiihtokokki leipoi sämpylät, lounaalle perunarieskat ja loppupäiväksi pullaa turvaamaan Urheilijoiden hiilihydraattitarvetta.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/11/image-4.png)
Kuvassa lounaan lohikeitto.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/11/image-3.png)
Päivällisellä Hiihtokokki laittaa parastaan. Kalkkunan rintafileet ovat olleet marinadissa eilisestä asti.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/11/image-5.png)
Lisukkeeksi on uunissa kypsytetyt valkosipulilohkoperunat, rakuunaporkkanat, timjamikukkakaalit ja rosepippuripaprikat. En ole ihan varma miten maut toimivat keskenään, mutta makuja on kyllä tarjolla.
Salaattina on jäävuori-persikka-basilika. Väriä päivällisellä riittä.
![](https://www.hiihtokokki.fi/wp-content/uploads/2020/11/image-2.png)
Kokkikoulu on antanut mukavasti uusia ajatuksia. Niitä on mukava toteuttaa käytännössä.