Levin leiri 11.2020 – päivä II

Tätä kirjoittaessa Hiintokokilla on nyt seesteinen hetki. Aamu ja lounaan ruokailut on onnistuneeesti toteutettu.

Hiihtokokki on tyytyväinen. Lounaalla oli jäävuori-, kukkakaali-, viinirypälesalaatti pestokastikkeella. Urheilijat olivat tyytyväisiä, mutta eilinen salaatti oli palautteen mukaan vieläkin parempi.

Levillä ei ole lunta. Urheilijat ovat juuri nyt hiihtämässä Oloksella. Levillä lunta kyllä on ladun varressa, mutta sitä ei levitetä. Pitkät ovat autoletkat Leviltä Olokselle hiihtolatuja hakemaan.

Päivä jatkuu. Päivälliseksi on perinteinen ja Urheilijoiden ylistämä yhdistelmä: lohimedaljonki ja perunamuusi. Sitä urheilijat söisivät vaikka joka päivä.

Pyöräytin tuossa kääretortun iltapalaksi. Täytteenä on omena- ja mansikkahilloa sekä kuohukerma-,kermaviili- ja rahkavaahtoa maustettuna vaniliasokerilla. Hiukan epäterveelliseltä kuullostava iltapalalta turvaa Urheilijoille riittävän energiansaannin seuraavan päivän harjoitukseen. Kun energiaa on riittävästi, on harjoittelu tuottoisaa.

Hiihtokokin periaate on: Urheilijat itse päättävät mitä syövät. Leirillä tarjolla on vain terveellisiä vaihtoehtoja.