Kokki on saapunut Leville ja tehnyt Spagetti polognesin valmiiksi odottamaan Urheilijoita. Odotellessa valmistin myös jäävuori-paprika-timjami – salaatin ja leivoin omenapiiraan.
Saapumispäivä on aina rankka kokemus kokille. Aamulla herätys klo 4, viimeisten tavaroiden pakkaus ja varmistus, että kaikki tarpeellinen on mukana.
Siirtyminen Leville Oulusta vei viisi tuntia. Varhaisena lauantaiaamuna ei teillä juuri ruuhkaa ollut. Nelostien tietöiden vuoksi ajoin Yli-Iin kautta. Tulipa koettua jälleen aivan uusi reitti Oulusta Rovaniemelle.
Hiihtokokki on saanut kokkikoulusta paljon hienoja ajatuksia leirimenun toteutukseen. Koetan niitä hiljalleen siirtää käytäntöön.
Ensimmäisessä vaiheessa uusia virityksiä tulee salaatteihin ja iltapalavaihtoehtoihin. Mielenkiintoista kuulla mitä Urheilijat niistä kommentoivat.
Eilen koulussa meillä oli itämainen teema. Hiihtokokki teki puolet oheisen sushi-pöydän antimista.