Hiihtokokki opiskelee – Osa I

Hiihtokokki aloitti opinnot viime viikolla Oulun Palvelualan Opistossa (OPAO). Ensimmäinen kurssi on Tilaus- ja juhlaruokien valmistus. Sen laajuus on 25 osallistumispäivää. Koska Hiihtokokki ei voi osallistua kaikkeen lähiopetukseen, niin sen voi korvata harjoittelulla ravintolassa. Harjoittelupaikka on vielä hakusassa, mutta toivottavasti se löytyy Oulusta mahdollisimman pian.

Tavoitteena on laajentaa tietämystä ja syventää osaamista ruoan valmistamisesta. Jos kaikki menee hyvin, niin minulla on mahdollista jatkaa uusilla kursseilla. Jatkossa Hiihtokokki voi tarjota entistäkin laadukkaampaa leiriruokaa Urheilijoille.

Ensimmäisten päivien aikana ryhmämme valmisti ja toteutti tohtorin väitöstilaisuuden karonkan – iltatilaisuuden 50 henkilölle. Minun rooli oli vielä hyvin vähäinen. Opin silti jo nyt paljon uusia asioita.

Kerron jatkossakin kokemuksia opiskelusta tällä palstalla.