Kolin leiri 8.2020 – Päivä III

Kokin päivä on ollut työntäyteinen. Kokilla oli harjoitustermeillä ilmaistuna pitkä PK-harjoitus.

Aamiaiselle leivoin perinteiset sämpylät, nyt tosin tuplamäärän. Eilisen kaurapuuro- ja perunamuusijämät olivat hyvä juuri taikinalle. Sämpylöistä tuli kuohkeita ja hyvän makuisia.

Lounaaksi oli kalakeittoa ja perunarieskaa. Urheilijoiden kommenttien mukaan kalakeitto on parasta keittoa. Keittoa jäi vielä pakastettavaksi. Se syödään leirin viimeisenä päivänä. Silloin tarjotaan kaikki säilötyt keräilyerät viiden ruokalajin lounaalla ja päivällisellä.

Päivällinen oli työmäärällisesti hienoinen haaste. Menu piti sisällään naudan sisäfilettä ja rose-, viherpippirikastiketta. Lisukkeena oli uunissa kypsytettyjä valkosipuliperunoita, rakuunaporkkanoita ja paprikalohkoja.

Jälkiruuaksi oli mansikkakakku.