Vuokatin leirin 10.2019 kuulumisia 5. päivä

Tänään päivälliseksi on karjalanpaistia ja perunamuusia. Paisti on uunissa kuusi tuntia.

Urheilijoilla oli leirin toiset talkoot. Ämpärillinen hedelmäsalaattia loppui ja piti tehdä uusi satsi. Samalla kuorittiin ämpärillinen perunoita muusiin, jota käytetään tämän päivän ruoan lisäksi huomisaamun sämpylöihin ja lounaan perunarieskaan.

Urheilijoille tulee yllätyksenä iltapalan vadelmakakku. Sain juuri ja juuri sen mahtumaan jääkaappiin. Kuvassa se on alahyllyllä. Pellillinen kakkua uppoaa aika nopeasti.

Kesän leirillä tein mansikkakakun ja kerroin, että siinä ei sitten ole mitään terveellistä. Yksi Urheilijoista totesi, että onhan mansikat. Valmentaja Heikki kommentoi tähän, että voihan ne ottaa pois jos häiritsee.

Säilytystilojen kanssa taiteilu on jatkuva haaste. Peräkärryssä kulkeva pieni pakastin on ihan ehdoton apu. Ilman sitä ei kokki tulisi toimeen.