Aamiaisella oli vuorossa riisipuuro.
Lounaalle piti kehittää jotain muuta kuin kanaa, koska kaikki kana meni jo edellisellä päivällisellä. Kaivoin pakasteesta neljä kiloa kalkkunan rintafilettä ja tein siitä lihaisan kastikkeen riisille ja spagetille.
Lounaan jälkeen tehtiin yhdessä Urheilijoiden kanssa ämpärillinen hedelmäsalaattia. Sen verran sitä välipalana kuluu tällä alkavalla viikolla.
Päivällisellä Hiihtokokki paistoi jokaiselle ruokailijalle oman naudan ulkofileestä tehdyn lehtipihvin aromivoin kanssa. Aromivoissa oli yrttinä basilikaa ja persiljaa.

Kuvassa Hiihtokki työn touhussa paistamassa pihvejä. (kuvat Vilma Nissinen)

Nuijitut lehtipihvit ja aromivoi.Vasemma normikoko ja oikealla iso.

Uunissa paistetut lohkoperunat ja porkkanat. Kohtuullisen iso määrä sitä maistui. Likiarvona voisi sanoa, että normiannokseen verrattuna Urheilija syö leirillä kaksinkertaisen määrän.

Tässä malliannos.
Varsinainsen iltapalan korvasi hedelmäsalaatti.