Aamupalan sämpylät leivoin edellisen aamun riisi- ja kaurapuurojäämiin. Lisäsin taikinaan ruisjauhoja sämpyläjauhojen lisäksi. Lopputulos oli hyvä, normisuoritus.
Päivälliseksi kehitin pikasulatuksella pakasteesta jauhelihaa. Tein uunissa mureketta. Vaihtoehtona oli vielä edellisen päivän uunikalaa, mutta mureke vei voiton. Ei jäänyt epäselväksi, että mureke on Urheilijoiden lempiruokaa.
Päivällisellä oli ankan rintafileitä.

Tässä fileet menossa uuniin.

Tässä fileet tulossa uunista. Paistinliemestä tein kulinaristisen kastkkeen.
Iltapalaksi oli voileipäkakkua. Tein ne jo aamulla tekeytymään, mutta huomenna ne ovat parhaimmillaan .

Kuvassa oikealla savuporokakku ja vasemmalla lohikakku. Onneksi puolet jäi näistä syömättä. Huomenna päästään testaamaan mitä tekeytymisprosessi on yölla saanut aikaan.
Seuraavana on vuorossa pihvipäivä. Hiihtokokki laitaa juhla-asun päälle ja tarjoilee sisäfilepihvit jokaisen toiveen mukaa.