Juhlapäivän kunniaksi Hiihtokokki leipoi täytekakun. Normaali ruokien kuvaaminen unohtui kaikessa tohinassa. Kun muistin, että kakustakin pitää ottaa kuva, niin siitä oli jo syöty yli puolet.

Lounas mentiin pitkälti edellisiltä päiviltä jääneitä ruokia käyttäen.
Päivällisellä oli myskikurpitsakeittoa, kanan rintafilettä, riisiä, marinadista tehtyä kastiketta ja uunivihanneksia.

Lähikuvassa kanan rintafileet.
Huominen lounas on vielä mysteeri, kun kanaa ei jäänyt lounaan raaka-aineeksi. Kaikki lähes neljä kiloa filettä meni ja mitään ei jäänyt huomiselle. Hiihtokokki on pelkästään tyytyväinen, että ruoka maistuu. Tämä on positiivinen ongelma. Jotain risottoa yritän kehittää.
Päivälliseksi on suomalaisen naudan ulkofileestä hakatut lehtipihvit yrttivoinapin kanssa. Lisukkeena on lohkoperunoita ja porkkanaa.
Iltapalaksi on omenapaistosta.