Aamiainen meni normaalin kaavan mukaan. Tein kuitenkin pannarin, koska edellienn ei mielestäni onnistunut riittävän hyvin. Nyt onnistui.
Lounaalla tarjolla oli maksapihvejä ja lihapullia. Porukka jakautuu aika tavalla kahteen leiriin. Niihin, jotka pitävät maksasta ja niihin, jotka eivät pidä,
Päivälliselle Hiihtokokki savusti lohta. Kaksi isoa filettä, yhteensä noin 4,5 kiloa. Kaikki meni.

Hiihtokokin uusi savustuspönttö on kuvassa tuotannossa. Uusi pönttö on korkeampi ja siihen mahtuu kahdelle ritilälle kaksi isoa filettä. Jalusta tekee siitä mobiilin.

Lopputulos juuri ennen ruokailua.

Kalan kanssa oli aurajuusto- ja valkosipuliperunoita.
Iltapalalla oli köyhiä ritareita ja törkypullia. Tein Hiihtokokin kermavaahtoa, johon kerman lisäksi tulee rahkaa ja kermaviiliä. Kermavaahdon lisäksi törkypullaan tulee runsaasti mansikkahilloa.
Iltapalat eivät välttämättä täytä terveysvaatimuksia, mutta ne ovat Urheilijoille tärkeää hiilihydraatin tankkausta.
Huomenna on vuorossa lintupäivä. Laitoin Kanan rintafileet Intialaistyyppiseen marinadiin.